KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

TAKA MIŁOŚĆ W SAM RAZ, AKURAT - KONCERT

21 lutego 2020 r. o godzinie 16.00 w naszej szkole odbył się koncert pod tytułem „Taka miłość w sam raz, akurat” dla rodziców, dziadków, przyjaciół i wszystkich zakochanych.

Organizatorem tego projektu była klasa 7a wraz z wychowawczynią, panią Iwoną Wiaderną-Siedlecką i przy pomocy pani Agnieszki Klingiert. Tematem przewodnim była oczywiście miłość, rozumiana i interpretowana na wiele sposobów.

Na pytanie: „Czym właściwie jest miłość” próbowali odpowiedzieć uczniowie naszej szkoły właśnie tego piątkowego popołudnia. Inspirowani m.in. poezją Adama Asnyka, Marii Pawlikowskiej – Jasnorzewskiej, Adama Mickiewicza, Agnieszki Osieckiej i różnymi piosenkami oddali czas tym, którzy o miłości pisali najpiękniej. Tego dnia młodzież z klas: 5a, 5c, 6b oraz 7a zgodnym chórem przeniosła nas w liryczny nastrój miłości wypełniając salę ciepłem i wzruszeniem.

24 lutego koncert został powtórzony dla społeczności szkolnej. 

Wszystkim artystom piątkowej i poniedziałkowej sceny: Serdecznie Dziękujemy!